top of page

Olen 36-vuotias hieroja Jyväskylän Keljonkankaalta. Aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja. Töissä hoitajana olin invalidiliiton asumispalveluissa, vanhustenkodissa, ambulanssissa ja sisätauti ja keuhkosairauksien osastolla. Näkemystä ihmisten erilaisista elämistä ja sairauksista on siis ehtinyt kertyä.

Hierojan työt aloitin 2019 heti hierojaopinnot aloitettuani.  Erikoistun opinnoissani niveltoimintaan eli mobilisoiva hieronta ja nivelongelmien hoitaminen kuuluu osaamiseeni.

 

Ihmisen hyvinvointi on kiinnostanut minua pitkään. Alkunsa se sai oman saliharrastuksen kautta ja sairaanhoitajaopintojen ja uran myötä tietämys kasvoi. Sairauksien hoito on tärkeää mutta aivan yhtä tärkeää on myös niiden ennaltaehkäisy. Omalta osaltani haluan olla edistämässä kansan hyvinvointia ja hieronta on yksi sangen aliarvostettu kehonhuollon tapa. Hieronnan hyödyt ovat moninaiset myös tutkitun tiedon perusteella ja sitä onkin helppo suositella osana terveellistä elämäntapaa. Oma lisäni hierontapalveluun on kattava tieto terveydestä ja sairaudesta, sekä liikunnasta ja ravinnosta, joista keskustelen mielelläni.

IMG_2915-ps-6.jpg
Untitled_edited.jpg
Untitled.jpg
bottom of page